Boermans Evenementen

“We regelen zelf wel iemand die een muziekje opzet” horen wij vaker in onze rol als evenementenorganisator……

Als we iets door de jaren geleerd hebben is het om dan heel alert te zijn, en dit meteen ter discussie te stellen.

Een goede DJ is sfeerbepalend en maakt of breekt je feest. Hij is een vaak onderschatte factor binnen het geheel.

Helemaal mooi wordt het wanneer de DJ conceptmatig kan meedenken, flexibel is, oog heeft voor detail, en spontaan inspeelt op onverwachte situaties.

Marco combineert zijn brede muzikale kennis en ervaring met bovenstaande eigenschappen en is daarnaast ook nog een hele prettige en benaderbare persoonlijkheid.

Kortom: een aanrader voor iedere organisator zowel voor de zakelijke alsook de particuliere markt.

 

Eugene Boermans

Boermans Evenementen

Zuyderland

10 januari was het zover… ons Zuyderland Personeelsfeest.
Wat was het top, super sfeer, lekker eten en het belangrijkste…. Super muziek
Marco heeft de hal met 5000 bezoekers op zijn kop gezet!

Yvonne Schutgens
Zuyderland

Mondriaan Zorggroep

Toen ik voor Mondriaan het jubileumfeest mocht organiseren wist ik meteen dat Marco de juiste man was om dit feest te laten slagen. Entertainen zit in zijn genen en hij geniet er enorm van als hij mensen blij kan maken. Het is een man die maar een half woord nodig heeft om te begrijpen welke muziek bij het betreffende publiek hoort. Ons feest was mede hierdoor vanaf de eerste minuut geslaagd.
Dansende en meezingende collega’s die zich kostelijk hebben geamuseerd. Een feest waarover nog lang wordt nagepraat en zeker voor herhaling vatbaar is!
Nogmaals heel hartelijk bedankt Marco!

Chantal Bisschops
Manager Facilitair Bedrijf Mondriaan.

90s Forever

Na onderzoek is Marco als 4e lid geïntroduceerd bij het 90’s Forever dj team.
Sinds die tijd heeft hij met zijn unieke stemgeluid, zijn passie, enthousiasme en creativiteit voor een frisse wind gezorgd. Voor de organisatie en het team is hij een belangrijke vaste waarde waar je op kunt bouwen.
Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren meerdere externe opdrachten voor ons bedrijf uitgevoerd. Hierin bewijst hij steeds dat hij grandioze avonden voor het publiek weet te verzorgen.
Kortom in Limburg en wellicht daarbuiten één van de beste all round dj’s.

Festival directeur
P. Laheije

Cro-Tech BV

Afgelopen vrijdag vierde wij bij Cro-Tech BV ons 20 jarig jubileum. Marco was onze DJ, en hij maakte er een spetterende party van! Hij neemt zijn taak serieus, belt van te voren om te informeren wat je wel en niet wilt, wat je muzieksmaak is etc. Dus heb je een feest en wil je er een memorabele avond van maken, ben je bij Marco aan het goede adres. Een echte aanrader.

 

Marja en Guy
Directie Cro-Tech BV
Eijsden

 

Huiskamer De Groote Societeit

Marco heeft alle ingrediënten in huis om jouw avond compleet te maken. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat hij moet draaien voor elk publiek op het juiste moment. Hij is erg betrokken, serieus en draait primair om de opdrachtgever en het publiek naar de zin te maken.
Heeft ontzettend veel passie voor muziek en dat werkt aanstekelijk op de dansvloer. Daarnaast is Marco als persoon een enorm fijne en betrouwbare vent. Wij zeggen: Marco boeken, niet verder zoeken!

Jerôme en Daniël Stravers
Directie Huiskamer De Groote Societeit
Maastricht

Van Melick Groep en Rodahal

Passie en beleving dat is wat Marco uitstraalt tijdens zijn draai sets.
Door zijn enthousiasme, feeling met de gasten en muziekkeuze krijgt hij iedereen op zijn hand.
Met als gevolg dat bezoekers een fantastische avond beleven.

Jorrit van Melick
Algemeen Directeur Van Melick Groep

 

DSM

Na jarenlang genoten te hebben van Marco als DJ in “Las Vegas” en “Naar Huis”, stond hij nog steeds op ons netvlies.
Voor ons bedrijfsfeest van DSM hebben wij daarom contact gezocht met Redd. Het bespreken van de mogelijkheden kwam proactief van de kant van Marco.
Zijn passie en toewijding blijken uit de ideeën, die de zaal hebben omgetoverd tot een exclusieve eventlocatie. Daarnaast is het belangrijkste nog zijn muziekkeuze en het hanteren van de microfoon.
Hieruit blijkt duidelijk de jarenlange ervaring en topklasse van Marco; niet alleen als DJ, maar zeker ook als entertainer.
Ondanks een heel divers publiek zijn alle aanwezigen lovend geweest over de avond.Wij bevelen Marco ten zeerste aan om uw feest te laten slagen!

DSM
Nederland

 

DHL

Marco was our DJ at DHL’s annual employee party. He is able to ‘read’ the crowd and mix new with older music styles, to make sure everyone gets what they want. Marco’s professionalism, experience and enthusiasm makes him pleasant to work with. Our employees had a great evening!

Martine Munnix
DHL

CompuGroup Medical Nederland B.V.

Marco was onze DJ tijdens de CGM summerparty! Hij zorgde ervoor dat iedereen zich prima op zijn gemak voelde en zelfs de laatste twijfelaars werden uitgedaagd om mee te dansen. De uiteenlopende muzieksmaak van de medewerkers werd vertaald in een prima set, en hij zorgde voor een echt groepsgevoel aan het einde van de feestavond. Marco is een verbindende factor en zeer aan te raden voor uw bedrijfsfeest😊.

 

CompuGroup Medical Nederland B.V.

De Klantenmachine

Marco heeft er mede voor gezorgd dat het 5-jarige jubileum feest van De Klantenmachine een knalfeest was. Met zijn enthousiasme, interactie met gasten en afwisselende muziekkeuze heeft hij eraan bijgedragen dat iedereen een geweldige avond heeft gehad. Zeker aan te raden voor een privé of bedrijfsfeest.

Martijn Wijbenga
Directeur De Klantenmachine
‘s-Hertogenbosch

Oktoberfeesten Sittard en Groove Garden festival

Een enthousiaste, altijd vrolijke gast die als DJ zijn mannetje staat. Kwalitatieve set’s met een hoog feest gehalte tijdens het Oktoberfeest Sittard en niet te vergeten Groove Garden Festival 20. Een echte aanrader!

Wouter Simons
Event manager Oktoberfeesten Sittard en Groove Garden Festival

E-llis

In 1 woord TOP

Het was één groot feest, wat al erg snel, na het walking-dinner, van de vloer kwam.
Het gezelschap was zeer gevarieerd maar Marco heeft dit perfect weten aan te voelen. Letterlijk iedereen heeft op de dansvloer gestaan tot in de vroege uurtjes.
Het enthousiasme van Marco werkt zeer aanstekelijk. Zeer professioneel en super persoon om mee te werken.

Aanrader!

Directie
E-llis bv Maastricht

Wiertz Company

Afgelopen jaar heeft Marco  tijdens het ‘’eindejaarsfeest’’ van Wiertz Company  met zijn draaikwaliteiten ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke avond was. Wij hebben jonge maar diverse medewerkers in dienst met net zo’n diverse muzieksmaak. Marco wist hier goed op in te spelen waardoor iedereen op de dansvloer stond. En dat is iets wat wij graag zien; een avondje onbezorgd feesten zonder aan werk te denken!

R Holtus
Managing Director Wiertz Company

TopVintage

Marco heeft voor ons al enkele keren het bedrijfsfeest georganiseerd. En dat doet hij Top! Dit jaar helpt hij ons voor de tweede keer met de organisatie van ons outlet event (5000+ bezoekers) en daar is hij net als bij onze feesten betrokken bij de hele uitstraling, huur van licht en geluid, artiesten inhuur en uiteraard als DJ. Hij weet ons steeds te verassen met orginele ideen en kan goed de gevraagde sfeer neerzetten. Marco is professioneel en bovenal een prettig persoon om mee samen te werken.

Jack van den Born
DGA TopVintage

 

StarTransfer

Hier is een mooie kans om mijn mening over Marco Schiffelers te ventileren.
Mijn enthousiasme begon in de jaren dat Marco zijn 2de uitgaansgelegenheid opende, Naar Huis te heerlen centrum.
Daar hebben wij aardig wat avonden gesleten en genoten van zijn gezellige all-round manier van draaien.
Een poos later zijn wij onze eigen onderneming, StarTransfer, gestart en uiteraard moesten wij Marco op ons podium hebben voor de opening.
Marco, je bent een prettig persoon om aan uit te leggen hoe de wens is om een avond muzikaal gebracht moet worden.
Na de opening hebben wij van Marco nog talloze keren gebruik gemaakt om als dj met StarTransfer mee te rijden. Telkens weer een geslaagd feest, hoe raar de plaatjes ook zijn die aangevraagd worden.
Ook in organisatorisch opzicht ben je een topper! Kijk maar naar de afgelopen jaren wat je klaar gespeelt hebt.

Zo… dat mag ook eens gezegd worden!
En veel succes in de toekomst

Michel Sluijs
Directeur StrarTransfer

Incredible

Marco geeft een wervelende show en zorgt dat de handen de lucht in gaan en de voeten van de vloer. Dat hebben wij gemerkt tijdens een van onze festivals. Sterker nog hij heeft hij deze avond met zijn opzwepende muziek en DJ-perfomance gered. Wat een beetje een lome avond leek te worden heeft Marco omgezet in een fantastische show.

Bart Kuipers
Directeur Incredible

 

INDEFF Luxembourg

 

Afgelopen zaterdag hadden wij een geweldig feest in Rebelle, Maastricht.
Zeer mooie locatie, lekker eten, maar ook een geweldige DJ.
Voor mij persoonlijk is muziek altijd erg belangrijk, en ik moet je feliciteren.
Top, zeer goed gemixt, afwisseling van nummers, en er perfect in geslaagd om de relatief kleine groep van INDEFF een heel fijne avond te bezorgen.
Dank je wel, en ik weet je te vinden  voor een volgend feest !
Kind Regards,

Peter Bresseleers
Chief Executive Officer INDEFF

 

 

NATO Brunssum

During “Bastille Day”, the annual party organized by the French delegation of the NATO in Brunssum, we have used the services of Marco for two years in a row. Thanks to his experience, the use of advanced technical equipment and his personal dedication, Marco has each time ensured that the musical setting of our event was attractive and atmospheric. Marco knows how to adapt his program to our special request: having French music on the evening on which, every year, the storming of the Bastille of July 14th 1789 in Paris, is commemorated, an event that is seen as the starting point of the French Republic.  Marco is a must for every theme party!

NATO Brunssum
France

 

Complex Maastricht

Marco is al een paar keer onze vaste DJ geweest bij de afterparty van de Rollerdisco-feesten in Complex Maastricht. Eerst mogen de mensen 3 uur traditioneel Rollerskaten en vanaf 01:00 ’s tot 04:00 uur ’s nachts veranderd Complex in een mooi disco, 90’s-00’s feest. Afwisselend met een collega DJ draait Marco dan de beste nummers uit dit tijdperk. En dat doet hij met veel passie en altijd zo dat het publiek zichtbaar geamuseerd wordt! Niet voor niks natuurlijk dat we hem al meerdere malen geboekt hebben.

Hans Paul Nieskens
Complex Maastricht

EMG Group

Als Marco komt draaien is het altijd feest!!!

Ongeacht de leeftijd of samenstelling van de gasten weet Marco de groep snel en goed in te schatten en uit hun comfortzone te halen.
Wanneer het feestje eigenlijk is afgelopen en de gasten nog steeds op de dansvloer staan dan weet je dat het een succesvolle avond was.
Ook denk Marco graag mee in concepten en weet iedere keer weer iets unieks neer te zetten.

Ibe Aerts
Event manager EMG group

Brikke Oave Brunssum

Ik ken Marco als een zéér prettig persoon in de omgang, altijd goedlachs, enthousiast en onvermoeibaar. Deze skills zorgen ervoor dat hij elk feest tot een geweldig succes maakt. Of het nu een eindgala van een middelbare school betreft, een bedrijfsfeest of een bruiloft; met Marco achter de draaitafel weet ik zeker dat alle voetjes van de vloer gaan tijdens een feestavond. Met zijn vermogen om de juiste sfeer aan te voelen en hierop te anticiperen, zorgt hij ervoor dat iedereen op de dansvloer blijft en deze geen moment leeg raakt. Ben je op zoek naar een spontane, vriendelijke en flexibele DJ? Dan krijg je, net als ik, zeker geen spijt van je keuze voor Marco.

Jeffrey Lutgens
Directeur Brikke Oave Brunssum

 

 

Arosa Zwitserland

Vielen Dank REDD! Wir hatten eine coole 90’s Party mit Marco! Die Schweizer Gäste hatten richtig Spass und die LED Sticks sind gut beim Publikum angekommen. Wir werden noch viele Party’s mit Marco planen und freuen uns auf die nächste “We love90’s” Labelnight in der Wandelbar!

Maikel Schell
Wandelbar Arosa
Zwitserland

Bruidspaar Brian en Jasmine

Marco kennen wij van Naar Huis in Heerlen waar wij ons hebben leren kennen. Daarom hoopte wij ook dat Marco een gaatje had in zijn agenda.
Tijdens het inleidend gesprek maakte Marco goede afspraken en legde alles helder uit.Tevens stelde hij een andere opzet voor waar wij zeer blij mee waren.
De feestavond was meer dan geslaagd, iedereen ging los.
Marco speelde perfect in op de gasten
Wij zouden Marco voor ieder feest aanbevelen.
Daarom Marco voor jouw 5 sterren.

Nogmaals bedankt voor jouw bijdrage aan onze perfecte dag.

Brian en Jasmine

Boko bv

Wij hebben een aantal maanden geleden mogen genieten van een personeelsfeest in Valkenburg, en via hotel Tummers kwamen wij bij Marco Schiffelers.
Station Valkenburg was onze feestlocatie, Marco verzorgde de muziek, dat was helemaal top.
Hij wist wanneer wat gedraaid moest worden en kon goed inspelen op de wensen van ons personeel.
Marco zorgde echt voor een avond muziek waarin iedereen zich kon vinden. Wij hebben genoten.
Kortom een aanrader

Marco . Bedankt!!!!!

Mario van der Voort
Boko bv Westknollendam